În perioada 11 februarie – 08 martie 2019, 40 de studenţi ai Facultăţilor de Poliţie şi de Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti efectuează stagiul de practică la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Viitorii poliţişti îşi vor desfăşura activitatea la diferite servicii şi compartimente din cadrul inspectoratului şi la subunităţi de poliţie, în funcţie de specializările acestora, respectiv ordine şi siguranţă publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi, substanţe periculoase, poliţie rutieră şi compartimentul juridic.

În prima zi de practică, şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Liviu-Constantin Grozavu, i-a întâmpinat pe studenţi la sediul instituţiei, i-a felicitat pentru şcoala pe care o frecventează şi implicit pentru profesia aleasă. Pe lângă faptul că este un motiv de mândrie, cariera pe care o vor urma implică corectitudine, comportament exemplar, iar munca susţinută şi profesionalismul sunt necesare pentru a avea succes. Convins că studeţii se vor conecta la importanţa activităţilor pe care le vor desfăşura şeful inspectoratului i-a asigurat de tot sprijinul şi le-a urat mult succes.

Fiecare student a fost repartizat în supravegherea unui tutore profesional, poliţist cu exeprienţă, care are rolul de a îndruma activitatea viitorului poliţist.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Niște susținuți social care au avut de ales intre munca necalificata în străinătate și a fi polițist o sa fie dati pe mana unui tutore unde vor învăța pe cine trebuie sa oprească și pe cine nu în funcție de relațiile avute o sa devina un pandaci in boscheți prea leneș și incapabil să te ajute cu ceva atunci când ai nevoie cu adevărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.