EvenimentMaramuresul Istoric

AU ÎNCEPUT PROTESTELE / ACTUALIZARE: Asistenții medicali și personalul auxiliar din cadrul Spitalului Sighet au ieşit în stradă. Ei sunt nemulţumiţi de anumite drepturi salariale (VIDEO)

Protestele de sănptate au început azi în Maramureș. Primii care au ieșit în stradă au fost asistenții medicali și personalul auxiliar din cadrul Spitalului Sighet.

Nemulțumirile oamenilor se leagă de tăierea unor sporuri că urmare a aplicării unor acte normative aprobate de anul trecut.
Actualizare

Aproximativ 200 de persoane au protestat la Spitalul Municipal din Sighet, respectiv 50 de persoane (asistenți medicali și personal auxiliar) s-au deplasat și protestat în fața Primăriei pentru neacordarea unor drepturi salariale.

 

Protestul a fost neautorizat, iar jandarmerii și polițiştii au asigurat măsurile de ordine publică și deplasarea protestatarilor pe traseul de la spital spre primărie.

O delegație a fost primită la discuții de către Horia Scubli, primarul de Sighetu Marmației. Solicitările referitoare la drepturile salariale vor fi rezolvate până luni, 18 februarie, când protestatarii se vor întâlni în cadrul unității medicale cu managerul spitalului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: PUSTII CARE AU DAT LOVITURA PE MARASESTI NU VOR RASPUNDE PENAL (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Impact la Lăpuşel, viteză excesivă

Redactie

VIDEO: Focuri de armă și țigări de contrabandă de 70.000 lei confiscate la Lunca la Tisa

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult