Important

POLIŢIA RUTIERĂ: Alcool la volan şi conducere fără permis. Doar două dintre infracţiunile rutiere pentru care doi tineri s-au ales cu dosare penale

Poliţiştii maramureşeni avertizează: Alcoolul la volan, conducerea fără permis, viteza excesivă şi toate celelalte abateri de la normele rutiere provoacă drame. Conduceţi cu responsabilitate! Viaţa primează!

Polițiștii rutieri cercetează încă două persoane care au pus în pericol siguranţa participanţilor la trafic.

Acestea au fost prinse în flagrant ieri, 12 februarie, în cadrul unor controale efectuate pentru creşterea gradului de siguranţă pe drumurile din judeţ.
Un tânăr de 28 de ani, din Baia Mare, care avea permisul anulat din anul 2017, a fost depistat de poliţişti aseară, la ora 20.30, în timp ce conducea un autoturism la intersecţia bulevardului Bucureşti cu strada Europa din municipiu.

Un alt tânăr, de 27 de ani, domiciliat în Şurdeşti, care conducea un autoturism, a fost oprit pentru verificări de poliţiştii din Baia Sprie, azi-noapte, la ora 01.00. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Totodată, verificările poliţiştilor au relvat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor doi tineri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

FACEM FAPTE BUNE – EDIȚIA DE PAȘTE: Funcționarii din aparatul de specialitate al DGASPC Maramureș ajută 25 de familii din județ fără posibilități materiale

Redactie

SĂPTĂMÂNA PROTECȚIEI CIVILE se desfăşoară în perioada 26 februarie – 4 martie

Redactie

BAIA MARE: Percheziții domiciliare efectuate la o persoană bănuită de comiterea mai multor furturi calificate

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.