BREAKING NEWSEveniment

INCONȘTIENȚĂ SAU TUPEU: Un maramureșean transporta porci cu TIR-ul în plină epidemie de pestă porcină

Inconștiență sau tupeu?! Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost prins în timp ce transporta cu un autotren nu mai puțin de 175 de porci. TIR-ul a fost oprit de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție în municipiul Satu Mare, au aflat reporterii PresaSM.

Când i s-au cerut actele de transport, șoferul a spus că nu le are. Motiv pentru care toți cei 175 de porci au fost confiscați de către autoritățile statului, urmând să se dispună alte măsuri legale în consecință.

Gestul bărbatului este cu atât mai grav cu cât suntem în plină epidemie de pestă porcină africană.



Ce spune Poliția

Potrivit polițiștilor, autoutilitara, condusă de un bărbat din Maramureș, a fost oprită în urma unui control realizat de oamenii legii și jandarmi.

“Astfel, la data de 16 februarie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului pentru Jandarmi Satu Mare, au oprit pe raza municipiului Satu Mare, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 48 de ani, din județul Maramureș, care transporta suine. În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit faptul că susnumitul transporta 175 de suine fără a putea prezenta acte de proveniență sau de însoțire a mărfii și nici documente sanitar-veterinare,” se arată în comunicatul IPJ Satu Mare

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale atât a conducătorului auto cât și a administratorul societății și s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a animalelor, în valoare de 17 500 de lei. (Sursa: presaSM.ro)

Te-ar putea interesa si

FOTO: O șoferiță începătoare și-a făcut praf mașina în Ciocotiș

Vasile Dale

VIDEO: Explozie la un bloc de locuințe din orașul Livada. Mai multe persoane intoxicate cu fum

Redactie

GALERIE FOTO: Bărbat carbonizat în urma unui incendiu care i-a distrus casa de pe str. Fierăstrăului (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult