Maramuresul Istoric

PETROVA: Doi bărbaţi cercetați pentru contrabandă si țigări în valoare de peste 12.200 de lei confiscate

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației cercetează doi cetățeni români pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, după ce aceștia au încercat să transporte, dinspre frontiera de stat spre interiorul țării, cantitatea de 1.050 de pachete cu țigări.

Ieri, 18 februarie, în jurul orei 18.30, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat pe raza localității Petrova, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre frontiera de stat spre interiorul țării, transportând în spate trei genți voluminoase.
Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la legitimarea persoanelor în cauză, iar în urma controlului bagajelor, au constatat că acestea transportau țigări, fără documente de proveniență.

Cele două persoane identificate ca fiind cetățenii români G. M., în vârstă de 52 de ani și D. A., în vârstă de 17 ani, cu domiciliul pe raza județului Maramureș, au fost conduse la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în urma inventarierii celor 3 genți a rezultat cantitatea de 1.050 pachete țigări, de diferite mărci, în valoare de 12.285 lei.

În cauză, polițiștii de frontieră au ridicat întreaga cantitate de țigări în vederea confiscării și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: DN 18, Pasul Prislop îngropat în nămeţi. Vântul puternic aduce zăpada pe şosea

Redactie

COMUNICAT DIICOT: Vezi ce pedepse primeau minorii germani. Dosarul sclaviei din Vișeu de Sus a fost trimis în judecată

Vasile Dale

VIDEO: Două autovehicule s-au ciocnit la intrarea în Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.