Sport

STRIGĂTUL DE AJUTOR AL UNUI PROFESOR: Copiii de la Şcoala nr. 12 „Victor Babeş” din Baia Mare vor să facă sport în condiţii civilizate (FOTO)

Despre situaţia terenului de sport de la Şcoala nr. 12 „Victor Babeş” din Baia Mare am primit o scrisoare redactată de prof. Horia Buzaşu, scrisoare pe care o redăm în întregime.

„În toamna anului trecut s-a anunțat cu mare tam-tam asfaltarea întregii baze sportive a școlii. Ne-am bucurat cu toții dar, prea devreme… Până la urmă s-a asfaltat doar jumătate,cu un asfalt de proastă calitate care se fărâmițează tot timpul și s-a creat o diferență de nivel între cele două terenuri de handbal, periculoasă și care nu mai permite în caz de ploaie scurgerea apei…


Și pentru ca totul să aibă și un „capac”, firma desemnată cu această lucrare a amenințat că dacă nu-i lăsăm să scoată cele două porți, montate „pe viață” cu 30 de ani în urmă, nu vor mai asfalta deloc. Asta în condițiile în care cu 10 ani în urmă,o altă firmă a putut să asfalteze cu tot cu porți,cu un asfalt de excelentă calitate… Și, uite așa,un teren a rămas fără porți.

Apoi a venit iarna, cu toate ale ei… Într-o bună zi de ianuarie școala a obținut un utilaj cu lamă care a degajat zăpada din mijlocul celui de-al II-lea teren dar a depozitat toată zăpada în fața singurelor porți rămase, formând troiene de peste 1 m înălțime. Evident, acestea nu se vor topi în mod natural decât prin aprilie…

Școala noastră este cunoscută în Maramureș și datorită performanțelor deosebite obținute de-a lungul anilor la fotbal,fie el masculin sau feminin. Anul acesta avem două echipe calificate la faza județeană. Dar, de mai bine de două luni, copiii de la școala noastră joacă ca prin anii „50” la porți făcute din ghiozdane sau jaloane improvizate…

Rog pe oricine are o soluție constructivă și rapidă, să ne-o comunice. Un utilaj cu lamă ar rezolva problema în cel mult 10 minute. Le-am face o mare bucurie copiilor care așteaptă de prea mult timp acest lucru…”, scrie prof. Horia Buzaşu.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL. MECI AMICAL: Rapid Satu Nou de Sus – Sport Team Baia Mare 5-5 (2-3)

Vasile Dale

FOTBAL: Şapte ani dedicaţi culorilor galben-albastre

Redactie

BUCURIE ÎN MIŞCARE – WINTER FUN: Borșa, 5-6 martie

Redactie

1 mesaj

Dana Fatiol martie 12, 2019 at 7:50 pm

V ați gândit d le profesor Horia Buzasu sa vă sacrificat o oră de sport și împreună cu elevii să curățați zăpada din curte.Noi când am fost elevi nu așteptăm plugurile să curețe zăpada! Succes!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult