Nesimțirea unor întrece orice limită. Acest lucru este valabil chiar și pentru un ofițer din cadrul fostului serviciu intern cunoscut de toți sub numele de ”Doi și-un sfert”! Un cititor al nostru a surprins imagini foto pe care ni le-a trimis.

Cum municipiul Baia Mare nu are încă un serviciu care să se ocupe cu ridicarea autoturismelor parcate ilegal, unii își permit chiar orice. Este și cazul unui polițist care își petrece o mare parte din timp prin sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

”Dacă domnia sa se ocupă cu culegerea de informații despre angajații Poliției Maramureș, are impresia că își poate abandona autoturismul oriunde apucă.

Mașina înmatriculată în Cehia este lăsată zi de zi vis-a-vis de sediul IPJ Maramureș, pe trotuar, chiar sub indicatorul care interzice acest lucru. Din câte știu eu are vreo 60 de amenzi primite de la Poliția Locală Baia Mare. Credeți că le-a plătit? Sunt sigur că nu. Știe toată lumea că polițistul de la Doi și-n Sfert conducea mașina aceea de mai bine de un an de zile. Încă nu a avut timp probabil să o înmatriculeze în România. Are oare plătite taxele și asigurările pentru acea mașină?” este mesajul primit de la cititorul nostru.

Vom reveni cu un punct de vedere referitor la acest subiect, atât din partea IPJ Maramureș, cât și din partea Poliției Locale Baia Mare.

Loading...

3 COMENTARII

  1. Domnul care a facut sesizarea cat si cei de la poliția locală să mai pună mâna sã studieze legislația rutieră. Indicatorul din imagine face referire la interzicerea opririi pe carosabil. Pe trotuar se poate opri/staționa dacă ramâne spațiu liber de cel puțin un metru şi prin aceasta nu se stânjeneşte circulația pietonală.

  2. Parcarea pe trotuar e regulamentara, daca ramane 1m liber pentru pietoni. Semnul se refera strict la sosea, nu la trotuar. Daca tot incercati sa scrieti despre “smecherasi” incercati sa gasiti lucruri ilegale. Masina din ce vad eu e parcata legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.