BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: O ambulanță aflată în misiune implicată într-un carambol în Baia Mare. Ce spune IPJ Maramureş (galerie foto)

Un accident de circulație s-a produs în jurul orei 11.00 pe bd Traian din Baia Mare. Conform informațiilor în urma accidentului cinci autovehicule au fost avariate.

Conform cititorului nostru Cosmin Bontea (care ne-a si dat acordul pentru publicarea fotografiilor, n.r.) trei dintre vehiculele avariate erau parcate regulamentar. Se pare că șoferului unui BMW a ieșit din parcare fără să se asigure, moment în care șoferul ambulanței aflate în misiune a încercat să îl evite și a tras de volan stânga.

Impactul nu a mai putut fi evitat, BMW-ul a fost izbit iar ambulanța a ricoșat în alte trei autovehicule parcate.

Traficul rutier în zona este blocat.

credit foto: Cosmin Bontea

ACTUALIZARE – COMUNICAT IPJ MARAMUREŞ

Șoferul unei autospeciale ce aparține Serviciului Județean de Ambulanta Maramureș, în încercarea de a evita coliziunea cu un autoturism care se deplasa în fața sa și care a virat stânga, a pierdut controlul volanului și a întrat în coliziune cu două autoturisme ce erau parcate.

În urma impactului, cele doua autoturisme acroșate au fost proiectate în altele două , tot parcate. Nicio persoană nu a fost rănită. Conducătorii auto au fost testați, nu se aflau sub influenta alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: REȚINUT – Șoferul care a ucis doi pietoni în Baia Mare a fost testat pozitiv la cocaină!!! Victimele mergeau la colindat și voiau să urce în taxi

Vasile Dale

EXCLUSIV: Concubinul fetei a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației. Detaliile terifiante ale crimei de la Vișeu de Sus

Redactie

HOTENI: Cel mai harnic gospodar a fost „botezat”. Cine a câştigat titlul

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.