Maramuresul Istoric

CONTRABANDĂ CU HAINE: Braşovean prins în flagrant Vişeu de Sus cu maşina plină de îmbrăcăminte contrafăcută

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Vişeu de Sus au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada 22 Decembrie din oraş. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în municipiul Braşov.

În urma controlului, în autoturism au fost găsite 157 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte (tricouri, îmbrăcăminte sport, veste, pantaloni, geci, cămăşi, costume de bărbaţi) care aveau însemnele unor mărci celebre şi care urmau a fi comercializate pe raza oraşului. Întrucât bărbatul nu deţinea documente legale de provenienţă, bunurile depistate au fost indisponibilizate.

Totodată pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Furt soluţionat de poliţiştii din Baia Sprie

Activităţile de cercetare şi investigare desfăşurate de poliţiştii din Baia Sprie, după ce joi, 28 februarie, au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt dintr-o hală din Tăuţii de Sus, au dus la identificarea unui tânăr bănuit de comiterea faptei şi la recuperarea integrală a prejudiciului.

Verificările efectuate au relevat că un tânăr de 25 de ani din oraş a pătruns într-o hală aflată în construcţie şi a sustras scule electrice în valoare de 800 de lei. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului identificat.

Condamnat pentru comiterea unor infracţiuni, încarcerat de poliţişti

Ieri după-amiază, poliţiştii din Remetea Chioarului au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Salonta. Un bărbat de 40 de ani şi-a pierdut libertatea, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani şi 2 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de furt şi furt calificat.
Bărbatul, care era dat în urmărire generală de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii Remetea Chioarului şi depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Sursa foto – Monitorul Expres

 

 

Te-ar putea interesa si

Medicii din Târgu Mureș au reușit să reconstruiască piciorul fetiței, strivit de un camion la Borşa

Redactie

PROBLEME LA REPEDEA: Un octogenar se află din nou în greva foamei, nemulţumit de legea Fondului Funciar

Vasile Dale

ACCIDENT LA MOISEI: Căruţaş ajuns la spital după ce a fost lovit de o autoutlitară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.