BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DOUA CRIME ÎN BAIA MARE: Doi bărbați și o femeie au fost găsiți uciși. O altă femeie este în comă la Spitalul Județean. Polițiștii caută criminalul (ACTUALIZARE 4)

Imagini terifiante astăzi în cartierele băimărene Săsar și Gării. Un bărbat a fost ucis, iar soția lui a fost transportată în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. De cealaltă parte, un bărbat și soția lui a fost găsiți morți.

Polițiștii sunt în alertă maximă la această oră. Deocamdată nu se cunosc prea multe amănunte despre cine și cum a comis această oribilă faptă.

ACTUALIZARE 1



Conform ultimelor ultimelor informații se pare că în cazul dublei de pe strada Gării ambele persoane, soț și soție, ar fi fost uciși prin înjunghiere. Crima s-ar fi comis în cursul zilei de duminică. Cadavrele celor doi au fost descoperite astăzi dimineață.

În cazul de pe strada Petre Dulfu se pare că tot cuțitul ar fi arma crimei. Bărbatul ucis prezenta lovituri dar și tăieturi de cuțit. Soția acestuia a fost transportată în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

În ambele cazuri victimele au aproximativ 30-40 ani.

ACTUALIZARE 2

Conform ultimelor informații se pare că femeia care a supraviețuit are 37 de ani. Aceasta a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în jurul orei 13, adusă cu un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă SMURD.

ACTUALIZARE 3

În cursul după-amieziii, un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. La fața locului, echipajul TIM a descoperit o femeie în vârstă de 37 de ani în stare gravă. După ce a primit primele îngrijiri medicale, femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș”, a declarat Oana Gonczi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș.

Cazurile au fost preluate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribuanlul Maramureș”, a precizat Florina Meteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

ACTUALIZARE 4

În cel de-al doilea caz, cel de pe strada Gării, un alt cuplu de vârstnici, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi în casă, prezentând urme de violenţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi fac verificări.

„Am fost sesizați că într-un apartament din Baia Mare au fost găsite 2 persoane decedate, un bărbat și o femeie, care prezintă urme de violență. Colegii s-au deplasat la fața locului și desfășoară verificări”, precizează poliţiştii.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV – CA-N EVUL MEDIU LA CRASNA VIȘEULUI: 40 de familii merg prin tranșee pentru a ajunge la gospodării

Redactie

Maramureșenii nu au uitat de tradiții. S-au iubit moroșenește de Dragobete! (galerie foto/video)

Vasile Dale

BUDEȘTI: Un cuplu de francezi organizează prin Munții Gutâi curse cu sănii trase de câini aduși din Groenlanda (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult