Eveniment

PLAN NEREUŞIT: Hoţ prins de un bărbat cu spirit civic în timp ce încerca să fure un portofel de pe un birou

Un bărbat a profitat de neatenţia unei femei, angajată a unei societăţi comerciale şi a pus mâna pe portofelul acesteia, ce se afla pe birou, cu intenţia de a-l sustrage. Nu a reuşit însă să-şi ducă planul la bun sfârşit, întrucât chiar în acel moment a fost văzut de un bărbat care a intervenit şi l-a reţinut. Apoi, martorul a sesizat poliţia.

Fapta le-a fost sesizată poliţiştilor ieri, 06 martie, în jurul orei 11.15. Imediat a fost identificată un bărbat de 44 de ani, domiciliat în oraşul Tăşnad, care şi-a recunoscut fapta, dar şi victima. Portofelul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate iar pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Implicarea şi interesul manifestat faţă de protejarea bunurilor celuilalt, care poate fi un necunoscut, constituie ceea ce numim spirit civic, iar poliţiştii apreciază şi încurajează atitudinile de acest gen. Persoanele care procedează în acest fel constituie un exemplu pentru întreaga comunitate. Astfel, poliţiştii îi mulţumesc bărbatului care l-a reţinut şi vă recomandă să sesizaţi 112 de fiecare dată când sunteţi victima sau martorul unei fapte antisociale şi să interveniţi doar atunci când consideraţi că nu vă este pusă în pericol viaţa sau integritatea fizică!

Te-ar putea interesa si

PAGUBE MARI: Carambol cu 4 mașini pe Dealul Dura. Accidente și la Cicârlău, Hideaga și Budești (FOTO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Consilierii locali și-au ales comisiile de specialitate din CL. Urmează bătălia pentru viceprimar

Redactie

VIDEO: În pandemie distracție maximă pe Mocăniță. Proștii poartă mască, ”boșii” bat pe picior și ne râd în față!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.