BREAKING NEWSRecomandate

URMĂRIRE CA-N FILME: Urmărit de un echipaj de poliție din Baia Sprie a intrat cu motocicleta în Parcul Municipal și a băgat în comă în bătrân (foto/video)

Un accident deosebit de grav a avut loc în urmă cu puțin timp la intrarea în Parcul Municipal, de pe strada Victoriei. Un motociclist care ar fi fost urmărit de către un echipaj al Poliției încă din Baia Sprie a lovit un pieton în încercarea de a scăpa de oamenii legii.

Acesta avea o viteză deosebit de mare, spun martori, lovind pietonul imediat ce a intrat pe aleea pietonală cu motocicleta.

Conform surselor ActualMM.ro, motociclistul este în stare gravă iar, de câteva minute, pietonul accidentat a intrat în comă. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și un echipaj SMURD, dar și mașini de la Poliție.

Actualizare 1

”Un motociclist care nu a oprit la semnalele regulamentare ale politiei Baia Sprie a fost urmarit de politie pana in Baia Mare. Pe strada Victoriei, acesta a intrat pe aleea pietonala ce duce spre Parc si a accidentat un pieton. Ambii sunt in stare foarte grava. Momentan se intervine pentru acordarea de ingrijiri medicale. Apoi se va proceda si la identificarea lor” a precizat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Actualizare 2

Tânărul care conducea motocicleta are 22 ani și nu deține permis de conducere.

foto: Cătălin Sîrbu, Alexandru Cherecheș.

Te-ar putea interesa si

 PRELUCA NOUĂ: Colţul de rai, unde cu 200 de lei pe noapte turiştii au parte de o experienţă inedită: „Te reîncarci cu energie pozitivă”

Redactie

URMARE INCIDENT CLUB DE NOAPTE: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CENTRUL VECHI A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

Vasile Dale

PERCHEZIŢII: Cinci suspecţi de infracţiuni silvice, săltaţi de mascaţi (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.