BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DISPĂRUT DE 3 LUNI / ACTUALIZARE: Un băiat de 16 de ani din Baia Sprie este căutat de aparţinători. Minorul este dat în urmărire naţională

Un tânăr de 16 ani din Baia Sprie este căutat de mai bine de trei luni.

Din păcate pre puţine date se cunosc despre el. Nu se ştie cum era îmbrăcat la data dispariţiei, doar că plecase în localitatea Mara.


„Cine la văzut sau cine știe ceva despre el este rugat să contacteze poliţia sau 0757-815633”, ne-a spus Montana Alin.

ACTUALIZARE

Un minor de 15 ani a dispărut din oraşul Baia Sprie. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Săptămâna trecută, poliţiştii oraşului Baia Sprie au fost sesizaţi cu privire la faptul că MOLDOVAN ALEXANDRU PETRE, de 15 ani, a plecat de la domiciliul său în cursul lunii decembrie a anului trecut şi nu s-a mai întors. În acest moment minorul este dat în urmărire naţională.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,70 m, greutate 70 kg, constituţie atletică, ochii căprui, părul şaten. Nu are semne particulare.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112 sau numărul de telefon 0262 – 207763 Biroul Urmăriri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş!

 

 

Te-ar putea interesa si

FOTO: Pieton spulberat în judeţul vecin de un camion condus de un maramureşean

Redactie

EXCLUSIV SURSE – ÎNCĂ UNUL: Antonio, reținut în timp ce voia să plece din țară. Este suspect în dosarul polițistului local bătut în stradă!

Vasile Dale

Inspectoratul pentru Situații de Urgență face angajări: Peste 1.500 de posturi scoase la concurs

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult