Sâmbătă, 16 martie, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale la regimul piscicol, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 300 de lei, conform O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Doi bărbaţi cu vârsta de 29, respectiv 37 de ani, având domiciliul în comuna Creaca, respectiv municipiul Baia Mare, au fost sancţionaţi contravenţional pentru „neprezentarea permisului, licenţei sau autorizaţiei atunci când acestea sunt solicitate de către persoanele împuternicite să constate contravenţiile/infracţiunile”. Persoanele sancţionate au fost depistate în zona râurilor Someş şi Agrij.


De asemenea un bărbat, cu vârsta de 30 de ani, domiciliat în comuna Benesat, a fost sancţionat contravenţional pentru „încălcarea condiţiilor prevăzute în permis, autorizaţie şi/sau licenţă”, respectiv neiluminarea standului de pescuit și i-au fost întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii prevăzute la Art. 270 din Legea nr. 86/2006, privind Codul vamal al României, asupra acestuia fiind găsite mai multe pachete de ţigări fără timbru de marcaj românesc. Actele de sesizare întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

Preluare ZTV.ro

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.