Un incident şocant s-a petrecut în dimineaţa zilei de joi, 21 martie, în Sighetu Marmaţiei.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani şi-a înjunghiat fosta parteneră de viaţă, apoi a dispărut. Femeia, de 29 de ani, se află sub îngrijiri medicale la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal, iar agresorul este căutat de poliţie.

Actualizare 1 – IPJ Maramureş

„În urmă cu scurt timp, la Sighetu Marmației, o femeie a fost înjunghiată în gât, la domiciliu. Bănuitul este în custodia poliției. Victima are mai multe leziuni si se află la spital”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Actualizare 2

Conform unor martori, după ce a fost atacată, femeia s-a deplasat cu cuţitul înfipt în piept la Spitalul Municipal. Medicii spun că starea ei este gravă, având patru plăgi prin înjunghiere în gât şi în piept.

Actualizare 3

Din nefericire, femeia înjunghiată azi dimineaţă a murit cu puţin timp în urmă. Ea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare şi din cauza multiplelor răni a murit pe masa de operaţie.

Actualizare 4

În urma tragediei au rămas pe drumuri doi copilași. Cei de la DGASPC Maramureș au intrat pe fir pentru a găsi o soluție pentru copilași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.