NationalRecomandate

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN DANEMARCA: Reţea de hoţi români, anihilată de poliţiştii din Copenhaga. Biciclete și obiecte furate în valoare de milioane de coroane daneze (FOTO)

Secția Specială de Investigație a poliției daneze din Copenhaga îi avea sub observație pe români de mai multe luni. Astăzi dimineață a avut loc o operațiune specială a poliției din Danemarca, pentru anihilarea unei rețele de hoți români care acționa pe teritoriul danez. Zeci de obiecte, electronice, scule electrice, biciclete de lux furate, împachetate și pregătite pentru a fi trimise cu autocarul spre România.

12 români și un cetățean danez au fost arestaţi fie la locul de depozitare a obiectelor furate fie chiar la autocar. O persoană care lucra pe autocar (posibil unul din șoferi) a fost deasemenea reținută.

„Autocarul trebuia să vină la locație și să îmbarce hoții care se aflau în curs de împachetare a obiectelor furate la locația din Glostrup, Copenhaga. Această operațiune specială a poliției este rezultatul unui efort mai îndelungat pentru a destructura o bandă de infractori străini care, potrivit informațiilor TV2, trimiteau obiectele furate în România”, a declarat un ofiţer de poliţie danez.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Inconștient la volanul unui BMW – Un puștan de 19 ani din Ocna Șugatag prins de aparatul radar cu 141 km/oră în localitate

Vasile Dale

MOISEI: O fată de 16 ani a fost găsită spânzurată de mama sa

Vasile Dale

NIMENI NU VEDE? FOTO/VIDEO – CINE APLICĂ LEGEA? Taximetriștii de la Piața Izvoare din Baia Mare blochează o stradă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.