Maramuresul IstoricRecomandate

URMĂRIŢI CA-N FILME: Doi tineri maramureşeni, care aveau asupra lor droguri, prinşi de poliţiştii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat doi tineri din Maramureș, care aveau asupra lor 10 grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi canabis.

În data de 21 martie a.c., în jurul orei 11.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri pentru control, pe raza localității Sighetu Marmației, județul Maramureș, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.

Conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor de frontieră și a continuat deplasarea în mare viteză. Imediat, colegii noștri au trecut la urmărirea mașinii, iar la scurt timp șoferul a abandonat autoturismul, încercând să fugă.



Polițiștii de frontieră au procedat la reținerea și imobilizarea conducătorului auto și al pasagerului, la acțiune participând și un echipaj din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Sighetu Marmației.

În urma verificărilor efectuate, în autoturism și asupra unuia dintre tineri, au fost descoperite 11 pachețele în care se afla o substanță vegetală de culoare verde-oliv.
Drept urmare, tinerii, în vârstă de 21, respectiv 29 de ani au fost duși la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii substanței descoperite a rezultat cantitatea de aproximativ 10 grame substanță vegetală verde-oliv, presupusă a fi canabis, cantitate care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic ilicit de droguri, iar dosarul a fost înaintat către DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, pentru competență în soluționare.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE: Impact în intersecția de la Hideaga. O femeie a murit la Sighetu Marmației

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Haos în PTF Petea. 180 de minute este timpul aproximativ de așteptare. Coloane de 7 km pe teritoriul Ungariei

Vasile Dale

COVID-19: Hotelierii din Baia Mare la un pas de faliment. Au luat măsuri de prevenire a transmiterii virusului (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

hahahahaha martie 22, 2019 at 2:35 pm

Pentru 10 grame de substante care in tari civilizate sunt medicamente, platim noi politia ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult