Incident grav sâmbătă seara în Borșa. Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost bătut măr de recidivistul Ilie Gherlan poreclit ”Colţ Alb”. Nici fratele victimei, un tânăr în vârstă de 18 ani, nu a scăpat de câțiva pumni. Adolescentul este acum pe patul de spital, iar mâine va fi transferat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

wwww.baiamare24.ro și www.vasiledale.ro vă prezintă în exclusivitate fotografii cu tânărul borșean agresat de recidivistul lăsat în libertate poreclit Colț Alb. Precizăm faptul că la agresiune a participat și un alt tânăr, Vasi Grec zis Tandor (23 ani), din Borșa.

În exclusivitate pentru baiamare24.ro și vasiledale.ro, tânărul agresat a povestit cum s-a întâmplat incidentul.

”În jurul orei 21.30 împreună cu fratele meu am ajuns într-un local din Borșa. După aproximativ 10 minute a intrat Colț Alb și Dorel Tan. Mi-a spus să ies acum din local. L-am întrebat de ce pentru că nu este localul lui. Atunci a sărit pe mine și a început să mă lovească cu pumnii. A dat și cu spray lacrimogen în interiorul barului. Totodată, Dorel mi-a dat și el câțiva pumni. Fratele meu a fost și el lovit când a vrut să sune la 112. După ce au plecat am ajuns la Urgența la Spitalul din Borșa. De acolo s-a anunțat poliția. Fratele meu mi-a spus că avea ceva pus pe degete, ceva rozetă și cu aia m-a lovit în cap, în fața. Pe unde a apucat” a povestit adolescentul.

La scurt timp după ce medicii au anunțat incidentul la 112, la Urgențe a venit și poliția.

Aceștia au luat primele declarații de la victimă și de la fratele acestuia. Adolescentul a rămas internat la Spitalul de Recuperare Borșa, iar mâine va fi transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Citeşte şi

BORSA SALBATICA – EXCLUSIV: TANAR BATUT CU PUMNII INTR-UN LOCAL DIN BORSA DE “COLT ALB” (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

CITEȘTE ȘI:

BORSA SALBATICA: COLT ALB LOVESTE DIN NOU – A navalit in frizeria fostului comandant al Politiei Borsa si a snopit in bataie un tanar (EXCLUSIV)

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.