BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

SE ÎNTÂMPLĂ LA OCNA ŞUGATAG: Curățenie într-un nor de praf de nu se mai vedea stațiunea (FOTO şi VIDEO cititori)

Curățenia de primăvară este în plină desfășurare la nivelul întregului județ. Așa și cum este normal, Ocna Șugatag nu putea face excepție. E drept au fost și incendiile de vegetație uscată aferente acestor lucrări. Chiar astăzi pompierii militari și civili au intervenit în zonă.

Campania de ecologizare a continuat și pe drumurile stațiunii. Doar că nimănui nu i-a trecut prin cap ce va lăsa în urma lui utilajul folosit de administrația publică locală.

Acesta a intervenit așa cum spuneam pe toate străzile comunei și a măturat marginea părții carosabile. A măturat e puțin spus. Norul de praf care s-a ridicat din periile utilajului era imens că până și șoferii aflați în trafic abia abia au mai văzut drumul.Oare nu era mai bine ca peria respectivă să fie udată non stop și astfel se preîntâmpina praful ridicat.

Preluare baiamare24.ro

Te-ar putea interesa si

Traseele din Gutâi, pregătite pentru întâmpinarea turiştilor. Ce ne sfătuiesc salvamontiştilor

Redactie

SARASĂU: Doi tineri au fost blocați cu mașina de câțiva borfași. Unul a fost atacat cu o drujbă și lovit intenționat cu mașina. Apoi li s-a furat și mașina – ACTUALIZARE

Redactie

PRĂPĂD ÎN MARAMUREȘ: 6.000 de locuințe fără curent. Șarpantă luată de vânt în Baia Mare. Filtre de poliție rutieră în pasurile montane (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult