Eveniment

RADARE PE ŞOSELE: Şoferii maramureşeni au condus prudent în ziua Speed Marathon

Ieri, 03 aprilie, s-a derulat acțiunea „Speed Marathon”, astfel că poliţia rutieră şi de ordine publică, având în dotare echipamente de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, a fost prezentă între orele 00.00 şi 24.00 pe drumurile publice din judeţ pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a regimului legal de viteză.

Poliţiştii au oprit pentru control 253 de autovehicule şi doar în trei cazuri s-a impus aplicarea măsurii complementare de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pentru depăşirea vitezei cu peste 50 km/h faţă de limita legală.

Reamintim că în perioada 1 – 7 aprilie a.c., în toată țara se desfăşoară acţiuni care vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.



Te-ar putea interesa si

IMPACT VIOLENT: Accident grav cu cinci răniţi şi trei maşini avariate lângă Gherla. SOFERUL VINOVAT S-A SPANZURAT (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

AVERTISMENTUL MAFIEI DIN BORSA? MASINILE UNUI POLITIST PROASPAT IESIT LA PENSIE INCENDIATE AZI NOAPTE (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Codul roșu a creat probleme la Botiza. Administrația locală intervine

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult