BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

ALT ACCIDENT: Un copil de 9 ani și o femeie, răniți pe DN18B la Cărbunar (foto/actualizare)

Un alt accident de circulație s-a produs pe DN18B Baia Mare – Târgu Lăpuș, la intrare în Cărbunar.

Intervine Detașamentul de Pompieri Baia Mare cu un echipaj de Descarcerare si un echipaj TIM Smurd. La fața locului au fost trimise si echipaje de ambulanță.

În urma accidentului au rezultat două victime: un adult, o femeie în vârstă de 32 ani, si un copil în vârstă de 9 ani. La sosirea echipajelor victimele erau scoase din masina.



Ambele victime sunt constiente și au fost evaluate medical. Acestea au fost preluate și duse spre Spital de echipajele SMURD și SAJ.

ACTUALIZARE 1

Echipajele TIM si 2 echipaje B2 de la SAJ au gasit 2 victime un adult 32 ani cu traumatism cranio-cerebral cu criză de pierdere a conștienței și un copil 9 ani cu traumatism de membru inferior drept. Victimele au fost transportate la UPU SJU Baia Mare.
ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

Ieri, 07 aprilie, la ora 14.05, între localităţile Dumbrăviţa şi Groşi, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Din primele cercetări s-a stabilit că o femeie în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism dinspre Dumbrăviţa spre Groşi, nu adaptează viteza într-o curbă la dreapta, pierde controlul direcţiei de deplasare, părăseşte partea carosabilă şi se răstoarnă pe plafon.

În urma accidentului o minoră în vârstă de 9 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită grav şi a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şi conducătoarea auto a fost transportată la spital însă nu a necesitat internarea.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

PNL a câștigat alegerile parlamentare în Maramureș

Vasile Dale

VIDEO: Inundații în Țara Oașului. Trei oameni au fost salvați de pompieri după ce au rămas cu mașina în mijlocul apelor revărsate. Cod portocaliu pe Someș în Maramureș

Vasile Dale

AU VOTAT CUM LI S-A ”recomandat”, acum buni de plată: 21 consilieri locali obligați de instanță să achite daune uriașe firmei SC Pietrosul SRL! Sentința nu este definitivă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult