BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

INCENDII: Foc de vegetaţie uscată la Vişeu de Sus. 21 incendii în weekend (FOTO – ACTUALIZARE)

Pompierii maramureşeni au o perioadă dificilă din cauza incendiilor de vegetaţie uscată. De o intervenţie în forţă au avut parte pompierii din Vişeu de Sus.

Pompierii îi sfătuiesc pe cetățeni să țină cont de măsurile de prevenire, care trebuie respectate atunci când se lucrează cu foc deschis:
– nu se va lucra cu focul în condiții meteo de vânt;
– focul va fi supravegheat în permanență;
– nu se va face foc în apropierea pădurilor, caselor, șurilor, depozitelor de cereale sau de animale.



ACTUALIZARE

Pompierii maramureșeni au fost solicitați să lichideze 21 de incendii în acest weekend.

Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a lichidat incendii de vegetație în urma cărora au ars 10 hectare de vegetație uscată. De asemenea, pompierii sigheteni au intervenit și pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetație în urma cărora au ars circa 85 de hectare . Din nefericire două persoane, un bărbat și o femeie, și-au pierdut viața în localitatea Dragomirești.

Secția de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit în raionul de intervenție pentru lichidarea incendiilor de vegetație în urma cărora au ars peste 10 hectare.

Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pe strada Sudului, unde o gheretă de lemn a luat foc. Flăcările au distrus ghereta pe o suprafață de 15 metri pătrați. De asemenea, militarii băimăreni au lichidat și un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars 2 hectare de vegetație. La Satu Nou de Sus, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătoare. Au ars afumătoarea și circa 15 kg de slănină.

Garda de Intervenție Borșa a avut și ea parte de incendii de vegetație uscată. A ars circa 1 hectar.

Pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit în Strâmbu Băiuț , unde un acoperiș de locuință a luat foc. Au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Pompierii din cadrul pichetului au lichidat și incendii de vegetație uscată, circa 3 hectare.

Pompierii din Fărcașa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație în urma căruia a ars aproximativ 1 hectar de vegetație uscată.

Te-ar putea interesa si

VIDEO / CAVNIC: Mii de turişti, cuceriţi de parcul de distracţii de iarnă. Copiii s-au distrat pe cinste în ultima zi de vacanţă

Redactie

SI-A DAT FOC LA CASA IN PETROVA: Reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de distrugere

Vasile Dale

După 4 luni de arest, un cetățean ucrainean a fost achitat definitiv! Polițistul de frontieră provocator premiat de Carmen Dan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult