Vineri, 12 aprilie, pe terenul din Lăpuşel, echipa Independența a avut primul meci de old boys de la înființare, la finele anului 2018, și merită felicitări că a mărit numărul echipelor de fotbal old boys din Maramureș.

Meciul a fost la discreția echipei Sport Team, care fiind mai cu experiență a dominat în mare măsură jocul, mai ales în prima repriză, când a marcat patru goluri prin Bogdan Trif și Sergiu Fagi de trei ori (0-4).

Repriză a doua a fost mai echilibrată, cei de la Sport Team lăsând mai “moale” accelerația, ceea ce a dus la marcarea unui gol în min. 75, de către gazde, prin Mario Bela (împrumutat la acest meci de la Sport Team la Independența), și astfel scorul devine 1-4, scor cu care se termină meciul.

Echipa Sport Team Baia Mare le urează celor de la Independența mult succes în meciurile de fotbal old boys și le dorește viață lungă în competițiile sportive de acest gen.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Adriana Nemeș și Răul Cormos.

Echipele

Independența Nicolae Ciociu, Mircea Petric, Florin Ianos, Mario Bela, Andrei Chioran, Cristian Dorca, Cristian Taloș, Marius Ciocan, Florin Rus, Cristian Tătar, Bogdan Sache și Gabriel Busecan. Antrenor Doru Uță.

Sport Team: Marius Mihuț, Marius Cardos, Gheorghe Mateas, Sorin Bozantan, Virgil Rațiu, Cristian Magurean, Dorin Avram, Marius Hindli, Rareș Pop-Popescu, Daniel Luputi, Florin Florea, Daniel Chendrean, Bogdan Trif, Gavrilă Alin, Cristian Bărbos, Ciprian Coste și Vasile Terec. Antrenor Ioan Marchiș.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.