BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

POLIŢIST ACUZAT / ACTUALIZARE: Un borșean susține că a fost agresat de un polițist de la Biroul Rutier Borșa. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO, VIDEO)

Foto, video șocante și informații în exclusivitate de la Borșa. Acuzațiile sunt extrem de grave și sunt aduse unui polițist de la Biroul Rutier Borșa al Poliției Naționale.


Un borșean susține că deși era pasager în autoturismul condus de prietena lui, polițistul de la Rutieră l-ar fi îmbrâncit, lovit și i-ar fi rupt hainele. În apărarea sa acesta ne-a furnizat imagini video înregistrate în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 aprilie 2019). B

ărbatul susține că lucrurile nu se vor opri aici și că va face plângere penală pe numele polițistului la Parchetul din Baia Mare.

Vă prezentăm în integralitate mesajul primit de la cititorul nostru:

”O să vă trimit imagini cu reacția unui polițist din Borșa, Maramureș. Aseară eram în trecere cu prietena mea prin oraș. Ea era la volan iar eu în dreapta. Ne-a oprit domnul Teofil Ivașcu și a cerut actele prietenei mele. Apoi s-a dus în spatele mașinii și eu m-am dat jos să îi înmânez actele. Și asta deoarece dânsul când m-a văzut în dreapta nu a mai stat nici măcar ca prietena mea să îi înmâneze documentele. În momentul în care m-am dat jos din mașină a început să mă agreseze! Mi-a rupt geaca de pe mine, mi-a spart telefonul, mi-a rupt o brățară din aur (nu am mai găsit-o la locul incidentului). M-a lovit și m-a mușcat de mână. M-a izbit de mașina noastră (o să vă trimit și imagini video). A început să mă înjure și să mă facă în tot felul (du-te în morții mă-tii!). Dânsul a umblat cu amenințări că ori moare el ori mor eu.

De câte ori ies în oraș fuge după mine cu mașina poliției, cu girofarurile pornite. Fără să fac nimic. Exact cum a făcut și aseară când mi-a văzut mașina în oraș, s-a întors după noi! Dânsul are dușmănie pe mine de multă vreme și tot încearcă să mă atace și să mă provoace să îl lovesc știind că am o condamnare cu suspendare de 2 ani și 4 luni.

După ce m-a agresat și înjurat dânsul a spus că mă duce la secția de poliție. L-am întrebat de ce. Atunci a început să și mai tare să tragă de mine și să mă împingă. Până la urmă m-am urcat în mașina de poliție. Acolo m-a amenințat că mă duce la nebuni la Sighet pentru că am vrut explicații și motivul pentru care mă duce la secție.

La secție, domnul Teofil Ivașcu s-a făcut că plouă, dându-și probabil seama că a greșit. Și a încercat să mă împace. I-a făcut prietenei mele un avertisment (am poze dacă e nevoie) și a luat certificatul mașinii spunând că am folii pe geamuri. Doar că dânsul nici nu s-a uitat la mașină și nici nu a cerut omologarea foliilor.

În concluzie vreau să știu motivul pentru care m-a agresat, atât verbal cât și fizic. La secție nu a mai avut treabă cu mine. Nu mi-a zis nimic, mi-a dat drumul și a chemat-o pe prietena mea să îi înmâneze avertismentul. Deci până la urmă care a fost motivul? I-am zis clar că dacă are ceva personal cu mine să rezolvăm în afara serviciului pentru că face hainele statului de râs. El a fost cel care perturbat liniștea publică în Borșa făcând circ fără motiv. Dânsul nu mă suportă și încearcă să îmi facă rău când e îmbrăcat în polițist. Când i-am spus ce daune mi-a făcut mi-a răspuns că ”ai de primit fraiere!”.

Conform informațiilor primite de la borșean în urmă cu o lună de zile același polițist i-a suspendat permisul de conducere.
” Numai dânsul stie are probleme cu multa lume din oras fara un motiv anume daca e necesar pot sa va aduc alte persoane care sa va confirme” susține acesta.

Așteptăm și o poziție oficială a IPJ Maramureș referitoare la acest incident.
Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu imaginile video care sunt șocante!

Actualizare – Ce spune IPJ Maramureş

În legătură cu aspectele apărute în mass media, cu privire la un incident din localitatea Borșa, vă precizăm următoarele:

Autoturismul, în care bărbatul se afla în calitate de pasager, a fost oprit pentru verificări întrucât avea aplicate folii ce s-au dovedit a fi neomologate. La volan se afla o femeie.

Deoarece bărbatul a devenit recalcitrant, polițiștii l-au imobilizat și l-au condus la sediul Poliției.

Conducătoarea autoturismului a fost sancționată contravențional conform prevederilor O.U.G nr. 195/ 2002 privind circulația pe drumurile publice, iar ca măsură complementara s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare.

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, conducerea IPJ Maramureș a dispus verificări referitor la modalitate de intervenție a polițiștilor.

 

Te-ar putea interesa si

APEL DISPERAT: O familie își caută fiul și a cerut ajutorul locuitorilor din Vișeu de Sus (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Bărbat depistat cu substanțe interzise în Baia Mare

Redactie

Ultimă oră: 5 victime într-un teribil accident rutier produs la Botiza – ACTUALIZARE

Vasile Dale

18 mesaje

Stetco aprilie 14, 2019 at 11:00 pm

Pascau vorbește,un HOT și un BRANCONIER,de ce i s-a anulat permisul???pentru ca a fost băut la volan și a avut pușca lui pe bancheta din spate,mereu o poarta cu el!Cica sa dat jos din dreapta,ma oamenii voi gândiți puțin,pai el conduce mereu,se urca la volan și coboară fix in centru orașului la cafeneaua OK,noi o sa aduci martori ca conduce cu permisulul suspendat,normal ca are folii pe mașina sa nu se vadă cine este la volan.Sa se facă odată dreptate cu asa persoane!cica a fost agresat,dacă s-a opus!

Raspunde
Stefan aprilie 15, 2019 at 11:53 am

Daca “ noi o sa aduci martori “ nu-i rău mai bine dute făți 2 ouă. Ti-ar prinde bine! Si cat despre Pascau dute xxxx daca nu-i poti face altceva inafara de a lasa comentarii cu nume fals

Raspunde
Refuz de Infractori aprilie 17, 2019 at 3:51 pm

Ar fi bine sa inveti sa scrii, inainte sa lasi un comentariu.
Mersi.

Raspunde
Ioan aprilie 14, 2019 at 11:27 pm

Toată Borsa știe cine e Stetco Iulian zis Pascau ! Și nu e victima , cum declara el! Defapt el face victime !
Și toți știm cine e Domnul Polițist Teofil ! E printre puținii care nu se lasă corupt ! Și dacă omul și-a pierdut mințile , are motiv bun . E greu de suportat un parazit și idiot ca Păscău ! Sunt sigura ca l-o sfidat de câte ori o avut ocazia . Și despre biata fata , pot doar sa spun ca mi-e milă de ea. Dar dragostea e mare și oarba .
Sper ca intr-o buna zi o sa Primești odată cea ce meriți Pascau ! Multă răcoare !
Ai face orașului un bine .

Raspunde
Antonella aprilie 15, 2019 at 1:37 pm

Ti-am cerut mila cumva? Uitati-va la voi in curte gunoaielor !

Raspunde
Mihali aprilie 14, 2019 at 11:34 pm

Fiți serios?face trafic de țigări împreuna cu prietena lui,duce țigări pe orașele din Maramureș si le vinde,țigări de contrabanda!!!Pe lângă acesta mereu umba cu pușca in mașina și amenință oameni,știe și poliția destul de bine,chiar cea județeana!A fost luat de DIICOT pt trafic de persoane!Este un nemernic!pentru el nu se face dreptate!normal dacă Domnu Comandant e pe aceeași mâna cu el!Mi se pare corect sa își permisă sa facă atâtea dacă nu i se face dreptate !

Raspunde
Maria aprilie 15, 2019 at 12:00 pm

Se vede că ai scoala multa si sti sa citesti unde scrie “anulat” !? Mai bine dute și făți 2 ouă in timpul in care îi porți grija la Păscău. Sau mă rog când o să il mai vezi la “cafeneaua Ok” dute și fă-i un pu-pu sa nu te mai plictisesti si sa vorbesti aiurea☺️

Raspunde
RAFFAEL aprilie 15, 2019 at 5:48 pm

BORSAAAA aceiasi jungla noi TARZANI !!! CIVILIZATIE OAMENI BUNI CIVILIZATIE….2019 NU 1909

Raspunde
Marcel aprilie 16, 2019 at 1:25 am

Domnule Ivascu Teofil, rupe-le dintii si la retardu’ de Pascau si la retardu’ de “coleg” de patrula ! Daca punem mana, punem amandoi si daca trebuie, sa fim cercetati amandoi !!!
Inca ma intreb cum de nu l-ai pus jos, cu genunchiul pe gat ?! Dar sunt convins ca nu erai hotarat pe cine sa pui jos primul, gunoiul sau colegul ???

Raspunde
Stetco aprilie 16, 2019 at 3:24 pm

Buna ziua vrea sa va comunic caci acest Domn Politist de la Borsa isi face treaba cum trebuie in Orasul Borsa daca ce-i ce fac mari prostii in oras Numitul Pascau este un om ce face mari probleme cum ar fii se ocupa cu trafic de tigari , deține ARME in porpagajul masinii pe care o detine , A fost CONDAMNAT IN DOSARUL CU TRAFIC DE NEGRII LA 2 ANI SI PATRU LUNI DE INCHISOARE , stima si respect pentru Domnul Teofil .

Raspunde
Refuz de Infractori aprilie 17, 2019 at 3:47 pm

Va felicit Domnule Politist.
Ati dat dovada de curaj si determinare.
Un exemplu bun de urmat. Asta e politia de care avem nevoie in oras.

Raspunde
Ion aprilie 17, 2019 at 7:13 pm

Agentul nu i-a dat cum trebuie de aia se plange pascalau :)).

Raspunde
Marius aprilie 17, 2019 at 9:06 pm

Acest pisolcos este un infractor! După ce a pățit-o cu traficul de negri, nu sa cumințit. A stat câteva zile la răcoare și apoi a parat tot și pe toti “sa se scoată”. Da cine e el mai exact? De sa crede atata de șmecher? Cine este ea, copila aia, o ȚĂRANCA venită din vârful muntelui, cred ca îl confunda pe Domnul Teofil cu așa-zisul prieten. știe ca un polițai nu sa cheamă pe nume? Sau i-a tras-o și ei și își permite , c***a!!
In locul domnului Teofil ii băgăm in scaun cu rotile pe amândoi, sa vadă figuri, dacă tot le trebuie.
Trebuia sa le de-a o bătaie la amândoi sa i i-a naiba.
Tot respectul domnul Teofil, arați ca nu comanda pisolcosi țara asta!!

Raspunde
1 2

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.