BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CA-N FILMELE CU COWBOY: Un cal se plimba nestingherit pe bd București din Baia Mare (VIDEO)

În ultima vreme străzile din municipiul Baia Mare au devenit mai ceva ca ulițele din celebrele filme western americane cu John Wayne. Doar că în filme călăreții strunesc animalele, iar în Baia Mare aceștia lipsesc cu desăvârșire.

Vineri colegii de la eMaramureș au publicat imagini foto și video cu un cal ce se plimba nestingherit pe bulevardul București din Baia Mare. Ei spuneau că polițiștii locali au fost chemați să prindă animalul pentru a nu pune în pericol traficul rutier și totodată pentru a identifica proprietarul și a-l sancționa așa cum prevede legea.

Iată că la o zi distanță pe același bulevard, un cititor baiamare24.ro a surprins in imagini video un alt cal singuratic ce se plimba agale pe același bulevard. Să fii fost vorba oare despre același animal? Foarte posibil. Dacă este vorba de altul atunci putem spune fără să greșim că încet încet municipiul Baia Mare se transformă într-un mic orășel din Vestul Sălbatic.



preluare www.baiamare24.ro.

Te-ar putea interesa si

INUNDAŢIILE AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN JUDEŢ: Pagube produse de scurgerile de pe versanți şi de revărsările apelor

Vasile Dale

BILANŢ CORONAVIRUS 11 APRILIE: Maramureşul are 45 de cazuri de persoane infectate, pe teritoriul României au fost confirmate 5.990

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Scandal cu cuțite în stradă. Trei tineri au fost înjunghiați lângă Piața Sălăjeanca din Baia Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult