Important

PENTRU ŞASE LUNI: Poliţist din Leordina, în misiune în Franţa

Un poliţist maramureşean este plecat pentru următoarele şase luni într-o misiune de suport operativ în Franţa. Poliţistul va acorda sprijin şi asistenţă directă colegilor săi francezi în instrumentarea cauzelor de natură judiciară în care sunt implicate persoane de cetăţenie română şi va participa alături de forţele de ordine franceze la activităţi specifice în vederea combaterii faptelor infracţionale comise de cetăţeni români şi nu numai.


Este vorba despre agent şef adjunct ROHNEAN IOAN, din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina, care se află la cea de-a cincea misiune în Paris. Poliţistul a promovat examenul de limbă străină şi îndeplineşte condiţiile de participare la misiune, în conformitate cu prevederile legale.



Rohnean Ioan a fost încadrat în urmă cu 13 ani ca poliţist de ordine publică, iar implicarea şi profesionalismul lui au condus la identificarea mai multor infractori şi soluţionarea mai multor cazuri. Îi dorim mult succes în noua misiunea franceză!

Te-ar putea interesa si

UN STROP DE CREDINȚĂ: Educarea preșcolarilor în spiritul valorilor moral – creștine la Grădinița ”Otilia Cazimir” din Baia Mare (galerie foto)

Vasile Dale

CONTRABANDĂ: Peste 250 de pachete de ţigări ucrainene, găsite la o femeie din Seini

Redactie

Cine salvează o viață salvează o lume întreagă! Interviu cu voluntarul ISU, Cornel Petrehuș, la 12 ani de la operaționalizarea SMURD Maramureș (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult