Eveniment

PERCHEZIŢII: Armă şi muniţie, găsite la un bărbat din Seini. El este cercetat acum pentru infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din Seini, au ridicat o armă şi muniţia aferentă, în urma unor activităţi desfăşurate pe raza oraşului Seini.

Ieri, 23 aprilie, polițiștii s-au deplasat la locuinţa unui bărbat domiciliat în oraşul Seini, bănuit de comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor. Într-o anexă a locuinţei, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă, mai multe bucăţi de cartuşe, o grenadă defensivă şi pulbere pentru confecţionarea cartuşelor.

Din primele cercetări a reieșit că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a achiziţionat arma şi muniţia din Austria şi nu este autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții.
Polițiștii au indisponibilizat arma, cartuşele, grenada şi pulbere pentru confecţionarea cartuşelor, deţinute ilegal, urmând a fi supuse unei expertize criminalistice. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, nerespectarea materiilor explozive și contrabandă calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.


Te-ar putea interesa si

GREVĂ JAPONEZĂ la unu din cele mai bune licee din Baia Mare. Administrația Publică Locală se prăgătește în schimb de ”castaniadă” (actualizare)

Redactie

FOTO, VIDEO: Impact între două maşini la Vivo

Redactie

SNOPIT ÎN BĂTAIE: Cioban din Sarasău, bătut crunt de un localnic pentru că ar fi păscut oile pe terenul lui (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult