BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BĂTAIE ÎN BORŞA: Doi tineri au bătut un localnic într-un bar

Scandal în Borșa. Protagoniști au fost doi tineri din familia Butănenilor (cei care au tranșat cu drujba un cal, n.r.) și arhicunoscutul personaj borșean, cunoscut sub porecla de ”COLȚ ALB”. De această dată victimă a fost ultimul personaj.

Polițiștii din Borșa au intervenit în seara de miercuri pentru aplanarea unei stări conflictuale, într-un local public de pe strada Victoriei din oraș.

La fața locului s-a constatat ca doi tineri de 21 si 22 de ani, însoțiți de un bărbat de 48 de ani, care aveau asupra lor obiecte contondente, l-au agresat pe un bărbat de 39 de ani. În timpul altercației au fost distruse bunuri din local. Până în acest moment bărbatul agresat nu s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale.



Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

De cealaltă parte borșenii spun că tinerii agresori fac parte din familia Butănenilor. Cei care în urmă cu câțiva ani au tranșat pur și simplu un cal în văzul tuturor cu… drujba.

Se pare că tinerii l-au lovit în cap cu o secure pe Ilie Gherlan poreclit „Colț Alb”. Se pare că acesta este audiat de polițiști, deși ar fi refuzat să se prezinte la spital pentru îngrijiri medicale.

Tifor Timiș și Bogdan Timiș, ziși Butanu, sunt frați. Iar bărbatul în vârtă de 49 ani era tatăl lor. Ei sunt suspecții agresiunii din seara zilei de 24 aprilie 2019.

În 2015 după ce au târât cu tractorul iar apoi au tăiat cu drujba un cal au postat pe pagina de facebook următorul mesaj: „Da, am făcut mii de prostii la viața mea, dar sincer unele le-aș mai face!” (facebook 2015). Atunci aveau 17, respectiv 18 ani. Și uite că au făcut-o: câțiva ani mai târziu. L-au lovit cu securea în cap pe Colț Alb.

 

Te-ar putea interesa si

PROBLEME LA REPEDEA: Un octogenar se află din nou în greva foamei, nemulţumit de legea Fondului Funciar

Vasile Dale

LA DESEŞTI ŞI VALEA VIŞEULUI: Aproximativ 14.500 pachete cu țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră maramureșeni (FOTO)

Vasile Dale

Untold 2022: Se caută 2000 de voluntari pentru ediția din acest an

Vasile Dale

2 mesaje

Eu aprilie 25, 2019 at 1:26 pm

Foarte bine au facut !

Raspunde
Apostol iulie 27, 2019 at 11:53 pm

Acesti 3 din clanu butanu sunt aparati de utu fonta si judecatoarea simon maria ,au facut tentativa de omor si acum citva ani intru-n peco din borsa,iar utu fonta plateste judecatori si ei scapa doar cu arest domiciliar

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult