Ieri, 24 aprilie, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Păşunii din Baia Mare, poliţiştii au observat un autoturism al cărui conducător a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra într-o parcare, încălcând marcajul dublu continuu.

La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani, domiciliat în Baia Mare. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, că valabilitatea inspecţiei tehnice şi a asigurării de răspundere civilă a autoturismului condus erau expirate.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Fără permis şi cu o alcoolemie de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducea un autoturism

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, poliţiştii din Borşa au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Crângului din oraş. La volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal iar acum este cercetat sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.