Important

CLUJ NAPOCA: Un şofer din Maramureş a atacat cu spray paralizant şoferul unui troleibuz (FOTO)

Șoferul unui troleibuz a fost atacat cu spray paralizat de șoferul unei dube cu numere de Maramureş, parcată neregulamentar, pe prima bandă de circulație. Incidentul s-a produs joi, pe o stradă din Cluj.

O dubă cu numere de Maramureș era parcată pe prima bandă de circulație și îngreuna traficul.

”Șoferul Companiei de Transport Public (CTP) Cluj a coborat și i-a atras atentia asupra felului in care parchează. Respectivul a scos spray-ul si i-a dat un jet peste toata fata si in directia troleibuzului, incat ne-am intoxicat toti”, a relatat un martor.



”Cel cu duba a lovit troleibuzul cu portiera. Cel cu duba s-a urcat sa plece exact cand trecea mijlocul de transport. Practic n-a avut loc sa urce. Șoferul CTP n-a avut nicio vină. Omul a fost foarte afectat de spray si nu stiu daca a venit vreo ambulanta, cel putin 20 minute cat am fost acolo, n-a venit”, a mai spus acesta.

Oamenii au sunat la 112, iar poliția s-a prezentat la locul incidentului. Spray-ul paralizant pulverizat într-un loc închis, cum este troleibuzul, este foarte periculos. Persoanele cu probleme respiratorii, copiii sau batranii pot chiar muri. Călătorii au fost afectați de acest lucru, dincolo de incidentul dintre cei doi șoferi.

Șoferul troleibuzului și-a revenit numai după 10 minute. Nimeni nu își explică reacția disproporționată a conducătorului auto din Maramureș.

Dincolo de acest incident, oamenii care locuiesc în acea zonă spun că șoferii Companiei de Transport Public (CTP) Cluj au probleme zilnic cu cei parcați neregulamentar pe strada Primăverii.

Preluare Ştiri de Cluj

Te-ar putea interesa si

Județul Maramureș prezent la prima întâlnire transnațională din cadrul proiectului SIRM – „Integrarea Socio-Economică a Refugiaților și Migranților”, finanțat prin programul Interreg Europe 2021-2027

Redactie

BAIA MARE: Copiii „au îmbrăţişat” azi regulile de circulaţie

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN JUDEŢUL SATU MARE: Maramureşean implicat într-un accident rutier. Biciclist vinovat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult