BREAKING NEWSEveniment

INFORMARE METEO: Cod galben de vreme rea pentru Maramureş în următoarele ore

Pentru intervalul 30 aprilie, ora 14 – 01 mai, ora 21, a fost emis o informare meteo, care vizează perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și mai intense în regiunile nordice, nord-estice, vestice și centrale, iar în a doua parte a zilei de marți (30 aprilie) și la începutul nopții de marți spre miercuri (30 aprilie/01 mai) în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în Muntenia, Moldova și Dobrogea.



În cursul zilei de 1 mai, vântul va avea local și temporar intensificări în majoritatea regiunilor, cu rafale în general între 45 și 55 km/h.

Pentru intervalul 30 aprilie, ora 15 – 01 mai, ora 10, este emis un Cod galben de ploaie.

În noaptea de marți spre miercuri (30 aprilie/01 mai) și la începutul zilei de miercuri (1 mai) în Maramureș, jumătatea de nord a Moldovei, Transilvaniei și Crișanei și local în zona de munte, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU PUTERNIC LA SEINI: Trei adăposturi de animale, mistuite de flăcări (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Un bărbat a murit în staţia de autobuz de la Hotel Rivulus (actualizare)

Redactie

A SOSIT VACCINUL ÎMPOTRIVA COVID-19 / ACTUALIZARE: 120 de cadre medicale din Maramureș se vor imuniza azi (video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult