Tara Codrului

ARESTAT PREVENTIV: Un bărbat din Băiţa de Sub Codru, încarcerat pentru nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu

foto http://gazetadebistrita.ro/

Ieri, 1 mai, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat din comuna Băiţa de Sub Codru, care a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis de poliţişti pe numele lui.

Aseară, în jurul orei 20.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie domiciliată în Băiţa de Sub Codru despre faptul că a fost ameninţată cu moartea de către concubinul său.

Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a încălcat prevederile ordinului de protecţie provizoriu emis pe numele său la data de 21 aprilie a.c., când a agresat-o pe femeie pe fondul consumului de alcool.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, iar azi acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu şi ameninţare.

ACTUALIZARE

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a dispus arestarea sa preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

******

Şi poliţiştii din Baia Mare au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele unui bărbat domiciliat în Vişeu de Sus, care ieri după-amiază şi-a agresat soţia în parcarea unui centru spa din Baia Mare. Totodată, pe numele bărbatului de 39 de ani a fost întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Te-ar putea interesa si

DIN SENIN: O tânără a fost bătută în faţa unui local din Ariniş

Redactie

ACCIDENT: Patru victime după ce s-au izbit de un podeț cu mașina în Rodina (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE – Strigăt de ajutor din Maramureș. O femeie din Gârdani își caută sora dispărută fără urmă în BELGIA. ”Nu ar fi plecat fără fiica ei de 2 anișori și fără să ne spună”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.