Important

FORŢE NOI: Trei poliţişti au început cariera la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

Şi-au dorit o carieră la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, s-au înscris la concursurile organizate pentru ocuparea a trei posturi, prin încadrare directă, şi au reuşit să obţină cele mai mari punctaje.


Începând de azi, 2 mai, Tîrla Diana Maria şi Herban Liviu Iuliu sunt ofiţeri de poliţie şi îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Ambii s-au înscris la concurs din dorinţa de a trece din corpul agenţilor în cel al ofiţerilor şi au reuşit.

Pentru Marchiş Andrei Vasile azi a fost prima zi în calitate de poliţist. Acesta a intrat în rândul poliţiştilor după promovarea concursului de încadrare directă din sursă externă.

În prezenţa conducerii inspectoratului, Marchiş Vasile a depus jurământul, urmând să îşi desfăşoare activitatea la Compartimentul Exploatare şi Reparaţii Auto din cadrul Serviciului Logistic.

Conducerea unităţii i-a întâmpinat în această dimineaţă la sediul inspectoratului şi le-a urat mult succes în noua carieră.

Te-ar putea interesa si

VisitMaramureș: S-a introdus biletul unic pentru vizitarea muzeelor – 15 lei

Vasile Dale

Elevii de la o şcoală din Baia Mare, condiţionaţi să se vaccineze anti-Covid. Directoarea dă vina pe secretară şi excesul de zel (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ASOCIAŢIA MARAMUREŞ BIKE: Părinții eroi donează sânge

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.