BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Ordinul prefectului de Maramureș anulat definitiv de Instanță! Președintele PRM Maramureș, Marius Apostol este consilier local în Borșa. Cine va plăti pentru abuz?

MINCIUNA, IMPOSTURA ȘI ABUZUL, ÎNFRÂNTE ÎN JUSTIȚIE DE PREȘEDINTELE PRM MARAMUREȘ, MARIUS APOSTOL!

Luni, 06.05.2019, s-a judecat la Curtea de Apel Cluj recursul înaintat de Institutia Prefectului Județului Maramureș (IPJ MM) împotriva Hotărârii civile nr. 21/ 17.01.2019 a Tribunalului Maramureș în Dosarul nr. 2078/100/2018, pe care o menține în întregime.



Totodată, respinge și cererea de intervenție a lui Victor Iovici, pseudo-președintele PRM, care ceruse prefectului revocarea din funcția de consilier local la Borșa a președintelui Filialei Județene Maramureș a Partidului România Mare, Marius Apostol.

Acesta a contestat congresul al VI-lea al PRM din 11.11.2017 la care a fost ales Iovici președinte și a avut câștig de cauză, după care impostorul Iovici a trecut la răzbunare împotriva lui Apostol.

La mijloc au fost și sunt interese oculte pentru înlocuirea tânărului lider peremist din Consiliul Local Borsa. Și n-au reușit! Cu toate minciunile și actele false prezentate prefectului și cedarea suspicioasa a acestuia prin revocarea lui Apostol, lui Iovici nu i-a ieșit planul și răzbunarea, nici câștigul promis din partea unor personaje politice din zonă.

Mai mult, Instituția Prefectului s-a ales și cu o pagubă însemnată constând în cheltuielile de judecată pe care trebuie să le plătească consilierului local PRM Apostol, tot din banii cetățenilor.

Normal, potrivit legii contenciosului administrativ nr. 544/2004, instituția ar trebui să se îndrepte în regres împotriva persoanei vinovate de acest abuz, adică… prefectul, care se pare că pe lingă cheltuielile de judecată pe care instanța îl obliga se le plătească se va alege şi cu un proces pentru prejudicierea imaginii consilierului Apostol Marius, iar acesta să recupereze banii de la impostorul de Iovici, care l-a împins în acest proces dezonorant și costisitor, dar pe care, cu tot aparatul juridic și influența în justiție obișnuită a demnitarilor noștri, nu a reușit să-l câștige împotriva simplului cetățean și consilier local al Partidului România Mare, Marius Apostol!

Hotărârea definitivă și executorie nr. 621 /06.05.2019 a Curții de Apel Cluj – Secția Contencios administrativ și fiscal este atât o palmă dată prefectului căzut în capcana impostorului V. Iovici, cât și împotriva acestuia din urmă, după toate relele cu care s-a abătut el și gașca lui asupra PRM.

Reamintim celor interesați, Maramureșul este unul dintre județele cu mare susținere a PRM din țară, că în afara șirului de procese care a blocat PRM de 2 ani, Iovici a cauzat în această primăvară respingerea partidului fondat de Corneliu Vadim Tudor de la actualele alegeri europarlamentare, iar acum dezinformează alegătorii și membrii de rând ai PRM că susține mai departe la alegeri Partidul România Unită (PRU) a lui B. Diaconu și S. Ghiță, sub patronajul unor servicii secrete și cumetria cu alte făcături de partide gen PRO- România sau UNPR. (Biroul de Presa a Partidului România Mare)

CITEȘTE ȘI:

INSTANŢA A DECIS: Apostol Marius este consilier local la Borşa. Ordinul prefectului de Maramureș a fost ANULAT!

Te-ar putea interesa si

SOCANT: Bataie ca-n filme la un club din Baia Mare. Un tanar a fost taiat la gat, altul la mana

Vasile Dale

VÂNĂTOARE ILEGALĂ LA BÂRSANA: Patru bărbaţi prinşi în flagrant în timp ce transportau cu autoturismul doi căpriori

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO CITITORI: Produse expirate vândute la reducere la un market din Baia Sprie. OPC Maramureș doarme, că doar sunt bugetari și sunt liberi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult