Eveniment

TÂLHĂRIE CALIFICATĂ: Doi băimăreni au lovit un tânăr din Satu Mare şi i-au furat telefonul

Doi tineri din Baia Mare, bănuiţi că au comis o tâlhărie pe raza municipiului, au fost identificaţi de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare la scurt timp de la comiterea faptei, iar în baza probatoriului administrat ieri, 6 mai, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Urmează ca în cursul zilei de azi aceştia să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Persoana vătămată este un sătmărean de 19 ani. Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că în timp ce se deplasa pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare, acesta a fost abordat de tineri necunoscuţi care l-au lovit, i-au sustras telefonul mobil şi au fugit.

La scurt timp, poliţiştii de ordine publică au depistat în scara unui bloc de pe strada Luminişului trei tineri, de 19, 20 şi 23 de ani, toţi din Baia Mare, bănuiţi de comiterea faptei. Telefonul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Doi dintre cei identificaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

SĂ-I AJUTĂM: O tânără familie cu doi copii din Chiuzbaia fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă

Redactie

TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ: O tânără de 23 ani a fost răpusă de coronavirus. Mama fetei a stat o lună la căpătâiul ei

Vasile Dale

DECLARAȚII ȘOCANTE: „Au dat-o cu capul de roata maşinii”. Şoferiţă din Baia Mare, bătută de o mulţime violentă după ce a lovit un copil care a ţâşnit direct în şosea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.