În noaptea de 8 spre 9 mai, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizați cu privire la furtul unui autoturism. Proprietarul acestuia, un bărbat din localitate, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu alte persoane, a observat la un moment dat dispariția autoturismului din curtea locuinței.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii sălișteni în colaborare cu polițiștii băimăreni, în data de 09 mai a.c., autoturismul a fost depistat într-o parcare a unui magazin din municipiul Baia Mare, având cheile în contact.


De asemenea, polițiștii au reușit să identifice și persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr din Oarța de Jos, care locuiește de câteva zile, fără forme legale, chiar la proprietarul autoturismului.

Mașina a fost recuperată și restituită părții vătămate. Tânărul care a sustras-o este cercetat acum de polițiști nu doar sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, ci și de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, lucru ce a reieșit în urma cercetărilor efectuate.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.