Eveniment

FUGIND DE POLIŢIE: Cu permisul ridicat şi sfidând regulile de circulaţie, s-a izbit cu maşina de peretele unei case

Depăşirea neregulamentară este o manevră riscantă, care pune în pericol siguranţa pe drumurile publice. Astfel, poliţiştii rutieri iau măsuri de fiecare dată când constată o astfel de abatere.


Un băimărean de 38 de ani, care avea permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 3 luni, s-a încumetat să urce la volan, sfidând legile şi regulile de circulaţie.

Băimăreanul a efectuat o manevră de depășire a unei coloane de autovehicule, încălcând marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers. Fiind observat de un echipaj de poliţie care efectua activităţi pe D.N.1C, între Valea Chioarului şi Buciumi, i-au fost efectuate semnalele regulamentare de oprire.

Întrucât a refuzat să oprească, echipajul de poliţie a pornit pe urmele lui. Încercând să scape de poliţie, băimăreanul a mărit viteza de deplasare, a efectuat în continuare mai multe manevre de depășire neregulamentară, în timp ce din sens opus circulau alte autovehicule.

Ajungând la o intersecţie, acesta a efectuat un viraj la stânga fără a reduce viteza şi a derapat pe pietriş, izbindu-se de peretele unui imobil aflat pe partea dreaptă.

În consecinţă băimăreanul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Te-ar putea interesa si

CA-N ARMATA: CA SA TRECI PE SUB MOȘ CRACIUN, LA SIGHETU MARMATIEI TREBUIA SA MERGI TARAȘ

Vasile Dale

EXCLUSIV / BOMBĂ VIDEO: Poliţiştii nu au găsit lista invitaţilor. Le dăm noi imagini video cu nuntaşii

Redactie

ŞCOALA GIMNAZIALĂ „LUCIAN BLAGA” DIN BAIA MARE ÎN SCENARIUL ROŞU / ACTUALIZARE: Două cadre didactice şi trei elevi confirmaţi pozitiv

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.