Recomandate

EXCLUSIV: Mascații și procurorii DNA au descins la Liceul Tehnologic din Repedea (FOTO)

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii în care i-au surprins pe procurorii DNA în curtea Liceului Tehnologic din Repedea. Aceștia sunt însoțiti de mascați.

Sursele noastre susțin că ancheta este în plină desfășurare la Liceul respectiv după ce mai multe sesizări ar fi ajuns pe masa DNA. Vizate se pare că sunt lucrările de modernizare ce se efectuează la școala respectivă, lucrări finanțate prin programul PNDL și decontate de administrația locală.

Iată ce s-a publicat pe o pagină de socializare la finele lunii martie 2019: ” De două săptămâni, elevii de la Liceul Tehnologic Repedea învață în frig! Doar din luna noiembrie 2018 se foloseste clădirea B, care a fost modernizată prin programul PNDL, dar deja pereții crapă, aplicele din tavan se desprind, prizele nu funcționează și se învață în frig. Totuși, s-au cheltuit aprox. 23 miliarde, iar clădirile A si C încă nu pot fi folosite. Atașez imagini făcute în data de 29 martie 2019, clădirea B și A”.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Hotel Mara, transformat în centru de carantinare (FOTO, VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV. BĂTAIE ÎNTRE ELEVE: O fată de 17 ani din Sighetu Marmaţiei, snopită în bătaie de o colegă de liceu (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE 3)

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: Agresorul şi onanistul din Ocna Şugatag, reținut de polițiști (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.