Recomandate

TEROARE PE STRADA PĂLTINIŞULUI: Locatarii unor blocuri, deranjaţi de aurolaci (FOTO, VIDEO)

Cititorii noștri ne-au semnalat faptul că odată cu încălzirea vremii au ieșit și consumatorii de prenadez, așa numiții aurolaci. Un exemplu elocvent sunt imaginile surprinse de cititorul nostru pe strada Păltinișului din Baia Mare.

”Pur și simplu nu ne putem odihni de aurolacii ăștia. Se adună pe scările alea, care erau cândva intrarea într-un magazin, și fac o gălăgie de nedescris. Nu contează că e zi sau noapte.

Stau acolo și suflă în pungă, urlă, strigă, se ceartă. Noaptea la fel, dorm sub balconul ala și lângă scări. Oare chiar nimeni nu poate lua vreo măsură?

Consumă drogurile alea sub privirile copilașilor noștri”, ne-a scris cititorul nostru.

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO Magia Crăciunului, ingredientul perfect pentru o cerere în căsătorie de neuitat pentru un pompier din Fărcașa (Maramureș)

Vasile Dale

IMPACT DEOSEBIT DE GRAV: Persoana incarcerata dupa ce doua masini s-au ciocnit la Coltirea. Autoutilitara a luat foc, iar soferul a suferit arsuri (foto, video)

Vasile Dale

FOTO: Un muncitor din Deseşti, care lucra la faţada Mănăstirii Bobota, a căzut în gol de pe o schelă. A fost transportat la Oradea cu elicopterul SMURD

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.