BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: Impact violent la intrare în Baia Sprie pe DJ184. Trei mașini implicate. Ce spune IPJ Maramureş (galerie foto)

Un accident rutier s-a petrecut cu puţin timp în urmă, pe DJ184 Baia Mare – Cavnic, la intrarea în Baia Sprie.


Un autoturism s a izbit de o autoutilitară, în urma impactului maşina a fost proiectată în şanţ.

Deocamdată nu se ştie dacă sunt victime sau sin ce cauză s-a petrecut accidentul.

Traficul rutier este blocat, la faţa locului deplasându-se echipaje de poliţie şi de prim ajutor.

ACTUALIZARE

În accident au fost implicate trei autovehicule. Echipajul SMURD a intervenit la fața locului și după evaluarea celor implicate s-a stabilit că o femeie pasageră într-un autoturism să fie transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Conform informațiilor oficiale se pare că șoferul unei firme de curierat ar fi vinovat de producerea carambolului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum: ploaie și carosabil ud.

 

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri, 20 mai, la ora 16.20 pe strada Dragoş Vodă din Baia Sprie s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani care conducea  un autovehicul  dinspre Cavnic înspre Baia Sprie, ajuns pe strada Dragoș Vodă din Baia Sprie, pe o porţiune de drum în aliniament, s-a angajat într-o depășire dar a observat că din sens opus se apropie un alt autoturism. Realizând că nu mai poate efectua depăşirea, a frânat brusc și a virat dreapta, acroșând partea din spate a mașinii pe care încerca să o depășească. În urma impactului, maşina acroşată a derapat și a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul care rula regulamentar din sens opus, după care ambele mașini au părăsit partea carosabilă, oprindu-se în curtea unui imobil.

O femeie în vârstă de 59 de ani, pasageră pe locul din dreapta față a autoturismului acroșat, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto implicaţi în accident au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. Cercetările continuă iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsuri în consecinţă.

 

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BAIA MARE DIN CAUZA NEATENŢIEI: Două maşini s-au ciocnit în sensul giratoriu de la Catedrala Episcopală (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER ÎN BISTRIŢA-NĂSĂUD: Doi maramureşeni au plonjat cu maşina în râu (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO/Video: Incendiu violent la o pădure din Firiza. Bărbat săltat de poliție. Suspectul: ”Să lucrați și voi ceva, nu să stați în unitate pe tik-tok!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.