BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CARAMBOL LA LĂPUŞEL / ACTUALIZARE: Impact între trei autoturisme si un autocar. Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță (FOTO)

Un accident rutier a fost semnalat cu puţin timp în urmă în Lăpuşel, str. Unirii 7.

Au fost implicate trei autoturisme si un autocar, rezultând o victimă conştientă.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SAJ.

Actualizare – IPJ Maramureş

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș cercetează un accident de circulație produs ieri, în jurul orei 14.30, în localitatea Lăpușel. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, șoferul unui autobuz care se deplasa dinspre Baia Mare, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, care, la rândul lui, a intrat în coliziune cu autoturismul din față.
În urma impactului, o minoră de 17 ani, pasageră în autoturismul din mijloc, a fost rănită ușor și a fost transportată la spital unde nu a necesitat internarea.
Toți conducătorii auto implicați în accident, doi bărbați și o femeie, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNE SPJ SALVAMONT: Bărbat de 42 de ani, căutat în zona Seini – actualizare

Redactie

VIEŢI PUSE ÎN PERICOL: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice: alcool la volan, conducere fără permis, neatenţie, viteză

Vasile Dale

PRINS ÎN FLAGRANT / ACTUALIZARE: Tânăr din Mireşu Mare, la furat din garajele băimărenilor.

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.