Maramuresul IstoricRecomandate

PEDEPSIT: Borșeanul Colț Alb condamnat la închisoare și muncă în folosul comunității după ce a agresat un salvamontist din Borșa

În 12 februarie 2018 v-am prezentat în exclusivitate imagini foto și video de la o agresiune petrecută în Borșa, în incinta unui local. Atunci, un tânăr – Sorin Apostol, salvamontist în Borșa, se afla în local cu mai mulți prieteni, când în incintă a intrat inculpatul Ilie Gherlan, cunoscut sub porecla de “Colţ Alb” (foto), care fără niciun motiv a început să îl lovească și să îl amenințe cu moartea.

JUDECĂTORII DE LA VIȘEU DE SUS AU DAT PRIMA SENTINȚĂ: 7 luni de închisoare cu suspendare și 2 luni de muncă în folosul comunității.

Prin sentința penală nr. 441/22.05.2019, inculpatul Ilie Cornel Gherlan a fost condamnat la 7 luni de închisoare. A primit 6 luni pentru lovire sau alte violențe, 3 luni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, pedepse care au fost contopite în pedeapsa cea mai grea, de 6 luni închisoare, la care s-a adăugat sporul obligatoriu de o lună închisoare.

Instanța a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei închisorii aplicată inculpatului şi implicit a pedepsei accesorii, sens în care a stabilit un termen de supraveghere de 2 ani.

Ilie Gherlan trebuie, de asemenea, să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii în domeniul serviciilor publice (întreţinere locuri de agrement, parcuri şi drumuri, salubrizarea localităţii, activităţi în folosul unităţilor şcolare, educative sau socio-culturale) în cadrul primăriei oraşului Borşa.

CE SPUNE SALVAMONTISTUL SORIN APOSTOL

”Este un exemplu elocvent că justiția își face datoria. Am avut încredere în lege și nu m-am înșelat. Martorii nu s-au lăsat intimidați și au declarat în fața judecătorilor ce s-a întâmplat. Poate această pedeapsă aspră va fi învățătură de minte pentru toată lumea. Lucrurile nu se rezolvă cu pumnul! Sper că toți cei care au de suferit în urma unor agresiuni să aibă curaj și să ajute polițiștii. Să depună plângeri și să nu dea înapoi pentru nimic”, a declarat Sorin Apostol, victimă.

CITEȘTE ȘI:

BORSA SALBATICA – EXCLUSIV: TANAR BATUT CU PUMNII INTR-UN LOCAL DIN BORSA DE “COLT ALB” (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Te-ar putea interesa si

BORŞA: Depistat de poliţişti în timp ce conducea fără permis pe drumurile publice

Redactie

TREBUIE RĂBDARE: În Vama Petea, timpi de așteptare foarte mari. Vezi ce a pățit un șofer (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: LA UN PAS SĂ FIE LINȘAT DE UN GRUP DE RROMI ÎN BAIA MARE (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult