BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT LA CÂMPULUNG LA TISA / ACTUALIZARE: A dărâmat cu maşina mai mulţi stâlpi de electricitate, apoi s-a oprit în peretele unei case (GALERIE FOTO, VIDEO)

Accident la Câmpulung la Tisa, în noaptea de marţi spre miercuri.

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a distrus trei stâlpi de electricitate, apoi s-a oprit în peretele unei case.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță și poliție. Maşina, înmatriculată în Germania, a suferit avarii serioase.

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri, în jurul orei 23.20, pe DN 19, în localitatea Câmpulung la Tisa, a avut loc un  eveniment rutier, de data aceasta pe fondul consumului de alcool.

Conducătorul unui autoturism care se deplasa din direcția Sighetu Marmației înspre Săpânța, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed și curbă ușor la stânga, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp din lemn, după care a distrus gardurile şi porţile de acces a trei imobile.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit mici vătămări corporale, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

 

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: ACCIDENT DE MUNCĂ – Un angajat al Drusal Baia Mare a căzut în mers de pe mașina de gunoi. Era beat criță

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Femeie lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din Baia Mare. La volan era un angajat MAI

Redactie

GEST DE RĂZBUNARE? / ACTUALIZARE: Un bărbat şi-a lăsat maşina în uşa clădirii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighet. Făptaşul este un tânăr de 29 de ani din Rona de Sus (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.