Eveniment

BAIA MARE: Accident cu pagube materiale, provocat de de un şofer beat

În jurul orei 21.20, în seara zilei de 28 mai, poliţiştii au fost sesizaţi că pe bulevardul Republicii din Baia Mare s-a produs un accident cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influenţa băuturilor alcoolice.
La faţa locului poliţiştii au constatat că un băimărean de 36 de ani, care conducea un autoturism spre bulevardul Unirii, în apropierea unei staţii PECO, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a avariat trei autoturisme care circulau din sens opus. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Verificările efectuate de poliţişti au mai stabilit că băimăreanul are permisul de conducere anulat, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Opt certificate de înmatriculare retrase de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei

 Ieri, 28 mai, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au organizat o acţiune pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor. Acţiunea, desfăşurată pe drumurile publice de pe raza municipiului, a avut ca sop prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul unor defecţiuni tehnice.

Echipele de control au urmărit verificarea sistemului de frânare, a emisiilor poluante, instalaţiei de iluminare etc. De asemenea a fost verificată corectitudinea datelor din certificatul de înmatriculare şi concordanţa acestora cu datele şi caracteristicile tehnice ale vehiculelor precum şi deţinerea şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice.

În urma verificărilor celor 47 de autovehicule, au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea opt au fost pentru nereguli tehnice iar 17 pentru alte abateri. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 8 000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus retragerea a opt certificate de înmatriculare.

 

 

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: Impact între două mașini în intersecția de la VIVO MALL Baia Mare. Accident și la Șurdești

Vasile Dale

HAOS PE ȘOSELE: Un șofer în comă alcoolică și-a distrus mașina în sensul giratoriu de la Gară

Vasile Dale

ACTUALIZARE: A plonjat cu masina in Cisla, langa sediul Politiei. Doua victime (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.