Tara Chioarului

FURT CALIFICAT: Cinci tineri din Şomcuta Mare au furat dintr-o locuinţă un ceas şi un televizor

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii din Şomcuta Mare au dus la soluţionarea unui furt din locuinţă comis săptămâna trecută pe raza oraşului. Au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, iar prejudiciul a fost recuperat.


În urma activităţilor de cercetare s-a stabilit că cinci tineri din oraş au pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi au sustras un ceas şi un televizor. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 2500 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate iar cei cinci tineri sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.



Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV CAZ SOMCUTA MARE: Procurorii băimăreni s-au prezentat doar cu un agresor în fața judecătorilor. A primit 30 zile arest preventiv

Vasile Dale

EXCLUSIV: ULTRAJ ÎN SEDIUL POLIȚIEI ȘOMCUTA MARE: Polițist bătut de un tânăr din localitate. Suspectul acum 2-3 ani a spart mașina poliției cu toporul (actualizare)

Redactie

Galerie foto: PERCHEZIȚII CU MASCAȚI LA ȘOMCUTA MARE, după o postare pe facebook – La domiciliul unui localnic de 22 ani s-au găsit: 300 kg de artificii, peste 15.000 euro, 7.000 lei, țigări de contrabandă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult