Recomandate

GRAV / ACTUALIZARE: Drogul „Zombie” loveşte din nou Baia Mare. Alţi doi „zombie” surprinşi în cartierul Săsar (FOTO, VIDEO)

Fenomenul „Zombie” pare că acaparează tot mai multe oraşe din România, din păcate nici municipiul Baia Mare nu este ocolit.

Ne-au parvenit imagini surprinse la intersecţia bulevardelor Independenţei cu Republicii, în zona RFN, unde un tânăr dezorientat, dezechilibrat încearcă să treacă strada. Din mişcările sale este clar că tânărul consumase stupefiante.



Despre substanța care acaparează încet România, dar și întreaga Europă, se știe că este produsă în China și Taiwan. Potrivit autorităților, drogul este extrem de puternic – de 15 ori mai puternic decât cocaina și de 20 de ori mai ieftin, fiind practic la îndemâna oricui. De asemenea, fiind o substanță foarte puternică, chiar și o doză din drogul „zombie” poate fi mortală.

Actualizare (foto)

Alţi doi tineri în stare „euforică” au fost surprinşi în cartierul Săsar. Se pare că fenomenul „Zombie” ia amploare în Baia Mare.

 

Dacă aţi surprins imagini foto sau video cu incidente în trafic le aşteptăm pe adresa [email protected].

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO ÎNSPĂIMÂNTĂTOR – Un șofer beat a ucis un pieton din Borșa pe trecerea pentru pietoni. Totul a fost filmat

Vasile Dale

TRAGEDIE: Taximetristul care s-a răsturnat cu mașina în fața Primăriei din Baia Mare a decedat

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: 25 DE PERCHEZIȚII PENTRU DESTRUCTURAREA UNUI GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult