Sport

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare – Neighbors Team Baia Mare 3-3 (2-1)

Joi, 30 mai, pe terenul din Baia Sprie, echipa de fotbal Sport Team a întâlnit noua echipă de old boys, Neighbors Team Baia Mare, echipă înființată la inițiativa lui Flaviu Frișan, care în prezent se ocupă de echipa de Liga a V-a, Dinamic Groși și care dorește să dispute cât mai multe meciuri la nivelul echipelor de old boys.

Meciul de joi a fost disputat și totodată echilibrat, cu un plus în prima repriză, pentru echipa Sport Team, care în min. 30 conducea cu 2-0, prin golurile marcate de Marius Hindli (chiar de ziua lui) și Cristian Bărbos, după o pasă în adâncime primită tot de la Marius Hindli.


Până la finalul primei reprize cei de la Neighbors Team reușesc să reducă scorul la 2-1, prin cel mai „titrat” jucător al acestora, Liviu Zoldi. Acesta a driblat patru jucători de la gazde și apoi a șutat de la aprox. 16 m., în dreapta portarului Edy Costin.

Repriza a doua îi are mai activi în teren pe cei de la Neighbors, care reușesc două goluri în min. 55 și 76, prin Florin Lazar și Bogdan Roman, preluând conducerea pe tabela de marcaj (2-3).

Văzându-se conduși, cei de la Sport Team, încearcă egalarea, ratând mai multe ocazii, însă portarul oaspeților Sergiu Man, a fost de fiecare dată „la post”.

În min. 86, gazdele reușesc să înscrie pentru (3-3), prin Marian Sabadâș. Acesta primește pe partea dreaptă, o pasă excelentă de la Bogdan Bîrle, pătrunde spre suprafața de pedeapsă și șutează puternic în stânga portarului Sergiu Man.

După modul de desfășurare a meciului, rezultatul este echitabil, echipa Sport Team urându-le succes celor de la Neighbors Team să dăinuie cât mai mult în fotbalul old boys din Baia Mare, sau județ.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, David Coț și Gabriel Pante.

Echipe

Sport Team: Edy Costin, Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec, Marius Cardoș, Cristian Bărbos, Daniel Gheighiș, Ionuț Pop, Mario Bela, Daniel Lupuți, Marius Hindli, Marian Sabadâș, Bogdan Bîrle, Bogdan Trif, Sorin Bozântan, Alin Gavrilă, Ionuț Șimon și Ciprian Coste. Antrenor Ioan Marchiș.

Neighbors: Sergiu Man, Cornel Popa, Radu Bila, Raul Chira, Adrian Dan, Liviu Zoldi, Cristian Bora, Ion Jurle, Mihai Pop, Florin Lazăr, Bogdan Roman, Flaviu Frișan, Cristian Mureșan și Romeo Roman.Antrenor Flaviu Frișan.

Te-ar putea interesa si

Trofeul Baia Mare organizat de o asociație din Brașov cu banii băimărenilor. 100.000 lei pleacă din oraș pentru o competiție care nu are nicio treabă cu Baia Mare

Vasile Dale

FOTBAL. BARAJ: Progresul Șomcuta Mare a promovat în Liga a III-a

Redactie

DANS SPORTIV: Cinci medalii și şapte finale pentru dansatorii Prodance 2000 Baia Mare la Cupa Sătmarului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.