Important

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII 2019:Dezbateri pe tema consumului de droguri şi etnobotanice, la Colegiul Tehnic George Bariţiu

Azi, 03 iunie, începe ediţia din acest an a evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, o campanie derulată la nivel naţional de Poliţia Română, din preocuparea pentru siguranţa cetăţenilor. Activităţile au debutat la Colegiul Tehnic George Bariţiu, unde poliţiştii de prevenire, alături de reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Maramureş au continuat dezbaterile pe tema consumului de droguri şi etnobotanice.

Sensibilizarea cetăţenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi prezentarea consecinţelor ce decurg din nerespectarea legii, vor reprezenta obiectivele activităţilor programate pentru fiecare zi a săptămânii 03-07 iunie. În acest interval, poliţiştii de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş vor desfăşura activităţi de prevenire abordând teme educativ-preventive, în funcţie de priorităţile în domeniu din acest an: prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului; prevenirea violenţei în familie şi siguranţa rutieră.

Poliţiştii se vor întâlni cu elevi, părinţi, profesori şi directori ai unităţilor de învăţământ, persoane în vârstă, femei, administratori de societăţi comerciale şi de imobile şi reprezentanţi ai comunităţilor multiculturale pentru a-şi face auzite recomandările preventive.

Te-ar putea interesa si

ANTRENAMENT AL JANDARMILOR MONTANI ÎN MARAMUREŞ: Misiune de salvare a 12 turişti englezi surprinşi în zona Ţibleş din cauza unei viituri (FOTO)

Vasile Dale

FOTO CITITORI: Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe podul peste Someş

Redactie

MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE: Proprietarii de pensiuni din Maramureş îşi împart locurile de cazare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.