Important

ACTIVITĂŢI DE 1 IUNIE: Poliţiştii din Vişeu de Sus şi din Târgu Lăpuş, în mijlocul copiilor

Copiii sunt speciali şi merită toată atenţia şi grija noastră. Atenţi la siguranţa şi bucuria copiilor, poliţiştii nu refuză nicio invitaţie de a participa la evenimentele organizate special pentru ei.


Orăşelul copiilor, organizat la Vişeu de Sus, a fost o ocazie minunată pentru poliţiştii din oraş de a se întâlni cu cei mai activi copii. Cei mici au fost bucuroşi să cunoască o parte din tehnica din dotare a poliţiştilor, să interacţioneze cu oamenii legii şi să primească sfaturi care să-i protejeze.

Poliţiştii sunt şi prietenii copiilor de la Grădiniţa Nr. 1 cu program prelungit din oraşul Târgu Lăpuş. Întâlnirea cu cei mici s-a axat pe jocuri şi dezbateri potrivite vârstei lor. Astfel, copiii au discutat cu prietenul lor, poliţistul, despre regulile de circulaţie şi despre cum trebuie să se comporte în anumite situaţii. Cea mai mare bucurie a micuţilor a fost să urce în autospeciala de poliţie şi să pornească sirenele.

Totodată, copiii au învăţat despre 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă şi au fost sfătuiţi să nu ezite să îl folosească atunci când se află în pericol.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: La mulți ani, Constituției României! La mulți ani, democrației și statului de drept! Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru toți românii!

Redactie

Călin Bota: Guvernul acordă 3 miliarde de lei pentru proiectele derulate prin PNDL

Vasile Dale

PHISHING PENTRU VÂNZĂTORI: O nouă fraudă informatică pe OLX

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.