Eveniment

ÎN VALOARE DE 40.000 DE EURO: Autoturism urmărit internaţional, identificat de poliţiştii maramureşeni

Poliţiştii maramureşeni au depistat şi indisponibilizat un autoturism care figura urmărit internaţional. Bărbatul în posesia căruia a fost depistat autoturismul este cercetat pentru tăinuire.

La data de 3 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat un autovehicul urmărit de autorităţile judiciare din Marea Britanie. Autoturismul, urmărit din data de 23 mai a.c., a fost depistat în posesia unui bărbat domiciliat în municipiul Baia Mare.
Verificările efectuate până în acest moment au relevat că bărbatul a achiziţionat autovehiculul, în valoare de 40 000 de euro, de la o societate comercială din Marea Britanie, şi nu l-a plătit integral. Până la finalizarea cercetărilor autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ATAC LA O STÂNĂ DIN CIOLT – Un bărbat și fiul lui de 19 ani, acuzați că au bătut crunt un cioban din Ciolt

Vasile Dale

EXCLUSIV: Carnagiu între Lăpuș și Strâmbu Băiuț. 8 mioare ucise de o autoutilitară

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Un bărbat din Vișeu de Sus l-a agresat pe angajatul afgan al unei shaormerii din Vișeu de Sus. Victima s-a apărat iar Corneluș a căzut într-o vitrină și s-a tăiat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.